актуално
   предстоящо
   програми
   Граждани
   Образование
   Анализи
   издания
   цсп в медиите
   история
   мисия
   инициативи
   форум
   архив
Национална конференция на тема: “Гражданско участие в регионалното развитие: постижения, предизвикателства, бъдеще”
“Институционализиране на гражданското участие в процесите на взимане на решение на местно ниво: Къде сме сега – десет години по-късно? Какво следва оттук нататък?”
Национална конференция на тема: "Гражданско участие в регионалното развитие: постижения, предизвикателства, бъдеще" в рамките на проект "Институционализиране на гражданското участие в процесите на взимане на решение на местно ниво: Къде сме сега - десет години по-късно? Какво следва оттук нататък?"
27 и 28 юли, 2004 година

На 27 и 28 юли в к-к "Златни пясъци", парк- хотел "А' ла фиеста" се проведе национална конференция по проект "Гражданското участие на ниво община", финансиран от "The Balkan Trust for Democrasy" на тема "Гражданско участие в регионалното развитие: постижения, предизвикателства, бъдеще". Лектори и диспутанти бяха: Ива Таралежкова (координатор на проекти "Болкан Асист"), която представи опита на швейцарските програми в България; Галина Банковска, Габрово, която говори за гражданското участие от гледната точка на НПО; и Йовко Йовков (кмет на гр. Севлиево), който изказа гледната точка на общината към гражданското участие.

  
    назад